נתחי הבקר: כל מפה והמדינה שלה

פול אוגכדן | 13 ביוני 2016

רוב בשר הבקר שאנחנו אוכלים בישראל משני מקורות: פרות מקומיות שכבר לא נותנות מספיק חלב כך שאינן רווחיות לרפתן, ובשר מיובא מארגנטינה או אורוגוואי. מעט מגיע מזני בקר בארץ המיועדים לאכילת הבשר בלבד.

אחד   האתרים מציג מפות המתארות את השיטות השונות של חלוקת הבהמה לנתחים השונים. מדינה   מדינה, שפה שפה, תרבות תרבות. לקרניבורים בלבד.

https://dabrownstein.com/2013/03/20/how-do-you-map-your-meat/

 

 

 





תמונה ראשית